100-100-100 - 100 dagen afvalvrij

Bedankt voor alle inzet.
We zijn trots op het resultaat!

Ervaringen deelnemers Resultaten
  • Duurzaam verpakken
    Op de website van het Kennisinstituut Duurzaam Verpakken (KIDV) vind je inspirerende voorbeelden van duurzame verpakkingen, misschien zitten hier een alternatief tussen?
  • Duurzaam design
    Duurzaamheid en mooie verpakkingen gaat heel goed samen! Hier vind je een aantal voorbeelden van verpakkingen die een minder grote footprint veroorzaken.

Tijdlijn


Ervaring deelnemers
Bekijk ook eens de tips van Circulus-Berkel


Slotbijeenkomst 100-100-100 - 12 februari in Zutphen

e hebben nog een paar weken te gaan, maar achter de schermen zijn we al druk bezig met het organiseren van een mooie slotbijeenkomst. Op deze besloten bijeenkomst presenteren we de resultaten van het 100-100-100 project en van het experiment met keukenafval. Alle deelnemers zijn van harte uitgenodigd om hierbij aanwezig te zijn. Partner en kinderen vanaf 6 jaar zijn ook welkom! Voor de kinderen wordt een leuk programma opgesteld.
 
De slotbijeenkomst vind plaats in Zutphen op vrijdag 12 februari van 16:00 tot 18:00uur.  Aansluitend is er een borrel en een lekker, hartig hapje van de duurzame bakkerij De Driekant. Locatie is de voormalige Broodfabriek naast Pakhuis Noorderhaven, direct achter het station.
 
Een uitnodiging met het volledige programma en praktische informatie volgt begin januari. Het aantal plaatsen is wel beperkt. Wilt u zich nu al opgeven? Dat kan door het aanmeldformulier in te vullen en te verzenden.