100-100-100 - 100 dagen afvalvrij

Bedankt voor alle inzet.
We zijn trots op het resultaat!

Ervaringen deelnemers Resultaten
  • Eeuwenoud gebruik
    Goede voornemens voor het nieuwe jaar is een eeuwenoud gebruik. De Babyloniërs deden 4000 jaar geleden al aan het begin van het jaar beloften aan hun goden om geleende objecten terug te brengen en hun schulden af te betalen.

Tijdlijn


Ervaring deelnemers
Bekijk ook eens de tips van Circulus-Berkel


Slotbijeenkomst 100-100-100 op vrijdag 12 februari in Zutphen

We hebben nog een paar weken te gaan, maar achter de schermen zijn we al druk bezig met het organiseren van een mooie slotbijeenkomst. Op deze besloten bijeenkomst presenteren we de resultaten van het 100-100-100 project en van het experiment met keukenafval. Alle deelnemers zijn van harte uitgenodigd om hierbij aanwezig te zijn. Partner en kinderen vanaf 6 jaar zijn ook welkom! Voor de kinderen wordt een leuk programma opgesteld.
 
De slotbijeenkomst vind plaats in Zutphen op vrijdag 12 februari van 16:00 tot 18:00uur.  Aansluitend is er een borrel en een lekker, hartig hapje van de duurzame bakkerij De Driekant. Locatie is het Noorderhavenpakhuis, direct achter het station.
 
Een uitnodiging met het volledige programma en praktische informatie volgt begin januari. Het aantal plaatsen is wel beperkt. Wilt u zich nu al opgeven? Dat kan door het aanmeldformulier in te vullen en te verzenden.